Cum se transeaza un pui

Cum se transeaza un pui

Dupa mine acesta este felul cum se transeaza un pui simplu si repede,

Pentru multa lume transeara unui pui intreg poate parea ceva foarte dificil, dar in realitate este foarte simplu. Dupa mine felul cum sa transezi un pui foarte usor este acesta.

Pentru cei care iubim bucataria, nu este acelas lucru sa te duci la macelarie si sa vi acasa cu puiul transat, ca atunci cand stai in bucatarie si il transezi tu.

De cate ori ma duc la macelarie si ma intreaba daca vreau sa-mi transeze puiul, le spun ca nu.Eu ma distrez in bucatarie facand acest lucru.

Cum se transeaza un pui
Asa se transeaza un pui

Eu pur si simplu ma distrez facand acest lucru. Imi place sa transez puiul eu singur. Sunt cateva retete de mancare de pui, cum ar fi puiul la cuptor pe pat de sare , in care puiul il folosim intreg, dar in majoritatea celorlalte mancaruri, trebuie sa stim acest proces de transeare a puiului. Pulpele de pui le putem folosi foarte bine la reteta de pui cu bere la tigaie.

Acelasi sistem de transeare il puteti folosi si la curcan. Curcanul din imaginea de mai jos cantarea 18 kg, taiat. Din el am facut reteta de curcan cu legume

Cum se transeaza un curcan.

In continuare va invit sa vedeti un video tutorial cum transez eu un pui simplu si usor.

Va rog sa incercati si voi aceasta metoda si imi lasati un comentariu sa imi spuneti ce parere aceti. Si acum puteti sa preparati reteta de pui KFC Sau daca aveti alta forma mai simpla de transeare mi-ar face placere sa mi-o lasati in comentarii.

Tot in categoria de tutoriale, va las un articol unde desbatem cat timp se fierb ouale.

Video: Cum se transeaza un pui

Fii mereu în pas cu noutățile, surprizele și exclusivitățile!

Publica comentariul