Camino de Santiago Englezesc

Pelerinaj la Camino de Santiago

Anul acesta am descoperit o experienta unica in viata, Camino de Santiago.

Am descoperit ca nu este numai un pelerinaj pentru cei credinciosi, ci si o forma de descoperirii de sine.
Desi este drumul de pelerinaj cel mai vechi din istoria religiilor, din diverse motive, acest pelerinaj este putin cunoscut in Romania, fiind putini romanii care-l strabat, dar cred ca toti cei care au incercat experienta, au revenit in tara cu gandul de a repeta. eu cu siguranta o sa-l repet in maxim 2 ani.

Pelerinajul la Camino de Santiago se facea din toate partiile lumii, dupa cum vedeti in harta de mai jos.

Noi anul acesta am Parcurs drumul de pelerinaj englezesc, pe unde veneau englezii. Din portul de Ferrol pana la Santiago de Compostela, in total 113 km. in 5 zile.

Cum a inceput Camino de Santiago pentru mine

Dupa ce rezervasem totul cu aproape un an inainte, dupa cum a explic in video-ul de mai jos, cand a venit ziua sa plec era cat pece sa ma razgandesc si sunt foarte multumit ca nu am facut-o. Pierdeam una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea.

Am plecat dimineata la 6 din Valencia cu avionul la Santiago de Compostela, orasul unde se afla renumita catedrala a lui Santiago, impreuna cu 3 prieteni.

Odata ajunsi in Santiago, am luat autobuzul si am plecat la hotelul nostru care era rezervat peste o saptamana, cand trebuia sa terminam pelerinajul, unde am lasat bagajele. Am oprit la noi doar strictul necesar pentru o saptamana de pelerinaj.

De aici am luat trenul si am plecat la Coruña, unde am schimbat trenul spre destinul nostru final Ferrol. De aici am plecat pe jos la Neda unde ne-am cazat prima seara.

In continuare va las un video unde veti vedea un mic rezumat cum am petrecut prima zi.

Fii mereu în pas cu noutățile, surprizele și exclusivitățile!

Publica comentariul